Bengt Eric Ahl:s Rör Svets & Smide

Verksamheten Bengt Eric Ahl:s Rör Svets & Smide finns i Örebro som är en kommun känd för sin bolagsverksamhet. I Örebro län så arbetar de med att få allt fler bolag och Bengt Eric Ahl:s Rör Svets & Smide är ett av bolagen som finns i länet.

Bengt Eric Ahl:s Rör Svets & Smide har en historia som daterar sig bak till 1993-09-16 då verksamheten registrerades. Verksamheten har 420913-XXXX som sitt organisationsnummer.

I dag är Bengt Eric Ahl:s Rör Svets & Smide aktivt.

För att komma i kontakt med verksamheten så kan man antingen besöka det eller ta kontakt via telefon. Bengt Eric Ahl:s Rör Svets & Smide har 019-445463 som sitt telefonnummer. Idag är verksamheten Registrerad för F-skatt sedan -0001-11-30. Bengt Eric Ahl:s Rör Svets & Smide är Registrerad i Momsregistret sedan 1993-01-01. Rörinstallationer, licenssvetsning, smidearbeten, maskinmontage, fjärrvärme, hydraulik, rostfria arbeten..

Bengt Eric Ahl:s Rör Svets & Smide har bolagsformen Enskild firma och är ett av många av många Enskild firma som finns i Örebro.

De personer som är verksamma i Bengt Eric Ahl:s Rör Svets & Smide är: Ahl, Bengt Eric som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .